Creatief in de vakantie

Vakantie-activiteit: Knutselclub

Leeftijd Jeugd
Dag(en) vrijdag
Aantal lessen halve dag (150 min.)
Tarief €20
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Sarina Missot

Lekker creatief met je handen en je hoofd in de vakantie Knutselclub van Trias!

In de voorjaarsvakantie kun je bij Trias meedoen aan een heel bijzondere Knutselclub. Docente Sarina laat je kennismaken met allerlei (nieuwe) materialen en technieken.
We hebben twee Knutselclubs voor verschillende leeftijden:

Knutselclub 6 t/m 8 jaar: 10:00-12:30 uur
In de Knutselclub maken we een geluksamulet van speksteen. We gaan zelf schuren, raspen en polijsten, je hebt dus wel een beetje geduld nodig. Maar dat geduld wordt beloond, want aan het einde van de workshop neem jij jouw eigen geluksamulet aan een lederen koord mee naar huis. Het geluk lacht je tegemoet!

Knutselclub 9 t/m13 jaar: 13:30-16:00 uur
In de Knutselclub gaan we een tegeltje maken van lindenhout. Je gaat aan de slag met houtbewerken, gutsen, schuren en beitsen. Neem het mee naar huis en geef het een mooie plek in huis.

Let op! Neem je eigen lunch mee. Trias zorgt voor drinken en een snack in de middag.