Wat een feest

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en wil je iets bijzonders op je feestje? Vier je verjaardag dan bij Trias! Je kunt je verjaardagsfeestje geven binnen álle Trias disciplines; beeldend, theater, dans, muziek of media. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Blogfeest, musicalfeest of zelfs een fashionfeest! Geef aan ons door wat jouw wensen zijn en in overleg stellen we het leukste verjaardagsfeest samen.

Voorbeeld: Musicalfeest
Tijdens het Trias musicalfeest zijn jij en je vrienden voor even échte musicalsterren. In de repetitie van 2,5 uur ga je samen zingen, spelen, dansen en verkleden onder begeleiding van een professionele musicaldocent van Trias. Daarna mogen alle ouders komen kijken naar jullie eigen mini-musical. Tussendoor is er een pauze met limonade en chips en mogelijk een lekker stuk taart. Het thema van de musical mag je zelf bepalen. Wil je een prinses spelen in een sprookjesmusical? Of liever griezelen in een spookhuisfeest?

Voorbeeld: Dansfeestje
Bij Trias organiseer je een dansfeestje in welke stijl je maar wilt! Houd jij van streetdance, hiphop of houd je meer van klassiek ballet? Er is van alles mogelijk. Onder leiding van een professionele dansdocent maak je samen met je vrienden een eigen choreografie. Aan het eind van de middag mogen alle ouders komen kijken naar de dans die jullie hebben gemaakt. Tussen het dansen door is er natuurlijk tijd voor een glas limonade met chips en mogelijk een lekker stuk taart.

Overige informatie
We organiseren kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Afhankelijk van de invulling van het feest, duurt het 2 tot 3 uur en kost het feest €150,- tot €210,-. Extra kosten komen bijvoorbeeld voort uit knutselmateriaal of de inzet van een extra docent. De feestjes zijn geschikt voor groepen van 6 tot 15 kinderen. Het aantal kinderen heeft geen effect op de kosten.

Voor: kinderen vanaf 6 jaar
Lengte: 2 tot 3 uur
Kosten: € 150,- tot €210,- (min. 6 en max. 15 kinderen)
Locatie: Cor Ruysstraat 2, Rijswijk

* Some children's parties can be offered in English. Please contact us for more information.