We helpen je graag

Privé les of groepsles

Wil je liever geen groepsles, dan kun je ook privé les volgen bij Trias.

Groepslessen

Trias geeft in alle disciplines groepsles. Voor de jeugd raadt Trias normaal gesproken altijd groepslessen aan. Dit onderwijskundig model heeft zich in de loop der jaren bewezen. Samen muziek maken betekent afstemmen en elkaar de ruimte geven. Dit leidt tot meer begrip en waardering voor elkaar. Verschillen in culturele achtergrond, huidskleur of opleidingsniveau blijken dan geen hindernissen meer. Het versterkt de onderlinge verbondenheid.

Privé les

Iedereen kan een privé les aanvragen bij Trias. In een privé les is er uiteraard meer individuele aandacht. Dat kan in een aantal gevallen plezierig zijn. Voor al onze instrumentale lessen (muziekinstrumenten en zang) geldt dat je ze ook privé kan volgen op aanvraag.

Wanneer je privé les wilt volgen, kun je een e-mail sturen naar trias@stichting-trias.nl.

Opties privé lessen jeugd:

Opties privé lessen volwassenen:

Een privé les is 30 minuten. Alle lessen moeten binnen 1 cursusjaar opgemaakt worden. Het cursusjaar 2017-2018 loopt van 28 augustus 2017 tot 7 juli 2018.

Eerst een proefles volgen? Vraag een proefles aan via trias@stichting-trias.nl. Een proefles van 30 minuten voor kinderen en jongeren tot 21 jaar kost €28. Volwassenen betalen €34. Je kunt betalen met pin.