Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Rijswijk Talent Award

Marin Pols is de winnares van de Rijswijk Talent Award 2017.

Zaterdag 2 september stonden 12 acts op het podium van de Rijswijkse Schouwburg in de finale avond van de Rijswijk Talent Award. Tijdens de voorrondes in mei - waar ruim 40 acts en zo'n 200 deelnemers aan mee deden- werden 10 acts geselecteerd voor een plek in de finale-avond. Daarnaast werden twee wildcards vergeven. Het was een fantastische avond met deelnemers van hoog niveau. De jury stond voor een moeilijke keuze, maar was unaniem over de winnares Marin Pols.

Meedoen aan de Rijswijk Talent Award
Binnenkort wordt de datum van de Rijswijk Talent Award 2018 bekend gemaakt. In de voorrondes kun je jouw kunsten laten zien op het gebied van zang, acteren, dans, muziek, cabaret of een andere podiumdiscipline. Dat kan alleen of met meer personen. Groepen hoeven zich maar één keer in te schrijven. Een professionele jury selecteert tien deelnemers die door mogen naar de finale in de Rijswijkse Schouwburg. De winnaar van de finale ontvangt niet alleen een Award, maar krijgt ook een geldbedrag om te investeren in zijn of haar talent en een plekje op de planken van het Strandwalfestival en Rijswijks Pracht.

Deelname aan de Rijswijk Talent Award is gratis. Zowel de voorrondes als de finale zijn (voor een kleine prijs) toegankelijk voor publiek.

Kijk op www.rijswijktalentaward.nl voor meer informatie.