Ga direct naar de inhoud
Trias Danst 'Sarti'

Dansvoorstelling 'Sarti'

Stap zondag 19 mei in de betoverende wereld van 'Sarti'. Een dansvoorstelling tussen twee werelden, waarin de spectaculaire strijd tussen goed en kwaad losbarst!

Trias presenteert een multidisciplinaire dansvoorstelling met een clash of styles (o.a. HiphopBreakdanceStreetdanceBallet en Happy Fit 55+ ) met dansers van 4 tot en met 55+ jaar uit Rijswijk en Leidschendam-Voorburg. Geïnspireerd op 'De Kronieken van Narnia'. 

Het verhaal
In een periode van onzekerheid en oorlog komen vier kinderen terecht in een groot landhuis om te schuilen. Tijdens het spelen van verstoppertje, komt het jongste zusje in een nieuwe wereld terecht: De betoverende wereld van ‘Sarti’. Zij overtuigt haar broers en zus van het bestaan van ‘Sarti’. Wanneer ze allemaal deze betoverende wereld bezoeken, raken ze verstrengeld in de strijd tussen goed en kwaad. Zal het goede overwinnen?

De voorstelling
De danscursisten van Trias repeteren vanaf de kerstvakantie voor deze spectaculaire voorstelling. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. 

Koop hier je tickets

Entree: €12,50 per ticket (excl. servicekosten)
Aanvangstijd: 16.00
Pauze: geen
Eindtijd 17.15 uur