Jouw mening telt!

denk mee en ontvang een leuk cadeautje!

Het zijn gekke tijden. Voorheen zagen we elkaar wekelijks op Trias. Nu zien we elkaar helemaal niet meer. Wij zijn benieuwd hoe het met je gaat! Ook zijn we benieuwd hoe jij de toekomst - samen met Trias – voor je ziet. Daarom organiseren we online gesprekken om jouw wensen te bespreken. Met jouw input, kunnen we volgend cursusseizoen een beter en leuker lesaanbod maken!

Denk met ons mee! Meld je aan voor een online groepsgesprek via Zoom in de voorjaarsvakantie. In een half uurtje bespreken we enkele onderwerpen. Alle deelnemers krijgen iets leuks thuisgestuurd als blijk van waardering. Meld je direct aan voor een van de gesprekken op donderdag 25 februari door te mailen naar trias@stichting-trias.nl

• Kinderen (7 t/m 12 jaar) 17.00-17.30 uur
  • Jongeren (13 t/m 22 jaar) 19.30-20.00 uur
  • Volwassenen (23+ jaar) 20.00-20.30 uur

Ben je niet beschikbaar op een van de bovenstaande tijden, maar denk je graag mee? Deel je telefoonnummer met ons via e-mail trias@stichting-trias.nl, dan nemen we telefonisch contact met je op.