Ga direct naar de inhoud
Wie wint de Rijswijk Talent Award?

Finale Rijswijk Talent Award

Op zaterdag 29 september is in de Rijswijkse Schouwburg de finale van de Rijswijk Talent Award!

In totaal doen er twaalf acts mee aan de finale. De tien finalisten werden uitgekozen door een vakkundige jury. De finalisten zijn Katja Kuipers (8 jaar) met zang, singer-songwriter Thomas van der Sleen(10), Lavitanea Delphinanto (12) op piano, zangduo Laetitia en Lakischa (11 en 12), zangeresTara Klaassen (16), moderne dans duo Merel en Alexandra (19 en 17), de Sneak Classic groep van Balletstudio Karin den Os (16+), de rockband The smoking jeans (allen 17), Bollywood danseres Madhawie Lakhi-Bansidhar (25) en zanger van het levenslied, Hans Evenboer (22).

De groep wordt compleet gemaakt met twee acts die via een wildcard in de finale komen. De eerste wildcard gaat naar Cathelijne Legierse (17), die een quatre mainsstuk speelt samen met Lisanne van der Pol (16). De tweede wildcard gaat naar het promoteam van het Rijswijks Jeugdtheater.

Tijdens de finale van de Rijswijk Talent Award op zaterdag 29 september laten de 12 finalisten zien wat zij aan zang, dans en muzikaliteit in huis hebben en maken kans op de titel ‘Winnaar Rijswijk Talent Award 2018’.

De winnaar wint naast de eer en de award, ook een geldprijs om zijn of haar talent te ontwikkelen en optredens op diverse podia in Rijswijk. Kaarten voor deze afwisselende finale-avond zijn te koop à €10 via de kassa van de Rijswijkse Schouwburg (vanaf 3 september) of online!

De Rijswijk Talent Award is een talentenjacht die dit jaar voor de tweede keer plaats vindt. Trias organiseert de Rijswijk Talent Award in samenwerking met Just Dance Studio, Balletstudio Karin den Os, het Rijswijks Jeugdtheater en de Rijswijkse Schouwburg.

Klik hier voor meer informatie over de Rijswijk Talent Award