Ga direct naar de inhoud
Kom erbij op zondag 14 oktober

Kinderboekenweekfeest 2018: Kom erbij!

Van 3 tot en met 14 oktober is het weer Kinderboekenweek. Dit keer is het thema Vriendschap. Het motto: Kom erbij! We sluiten de week af op zondag 14 oktober met het Kinderboekenweekfeest. Kom jij ook?

Met een glimlach kijken we terug naar het Kom erbij Festival Rijswijk en kijken we weer uit naar het volgende punt op de agenda: Kinderboekenweekfeest 2018.

De kinderboekenweek van dit jaar sluit naadloos aan bij het gedachtengoed van het Kom erbij Festival van afgelopen weekend. Het thema is Vriendschap. Het motto: Kom erbij! Jozua Douglas schreef het Kinderboekenweekgeschenk® voor 2018 De eilandenruzie. Het boek is geïllustreerd door Elly Hees. Milja Praagman schreef en tekende het prentenboek Kom erbij.

Kom erbij op zondag 14 oktober van 13.00 tot 16.00 uur in de Bibliotheek aan de Vliet. Het kinderboekenweekfeest wordt geopend door wethouder Marloes Borsboom, geassisteerd door de Jonge Avonturiers. In de bibliotheek hebben we tijdens de Kinderboekenweek weer allerlei leuke activiteiten voor jou en je vrienden! Trias is er ook bij en verzorgt een dansworkshop. Bovendien kun je met verkleed attributen over de catwalk lopen - toegang is gratis!