Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Musicaldag: Jungle Book

Vervelen in de herfstvakantie? Echt niet!

Dit schooljaar zijn er weer verschillende vakantie-activiteiten te doen tijdens de schoolvakanties. Alle vakantie-activiteiten worden gegeven door professionele vakdocenten.

JUNGLE BOOK
Op donderdag 24 oktober kun je gezellig meedoen met de Trias Musicaldag van 10.00 tot 16.30 uur. Dans, zing en speel mee in de herfstvakantie met de vrolijke, swingende musical 'Jungle Book'. Na een dag repeteren, treed je op voor je eigen publiek in de theaterzaal van Trias in Rijswijk. Neem je eigen lunchpakket mee. Trias zorgt voor drinken en een snack. We maken er een gezellige beestenboel van! 

HET VERHAAL
Op een dag vindt de zwarte panter Bagheera een verlaten mensenbaby in een mandje. Omdat het dichtstbijzijnde mensendorp te ver weg is, brengt hij de baby naar een roedel wolven. Het kind wordt door hen geadopteerd en opgevoed. Ze geven hem de naam Mowgli. Op een dag keert de gevaarlijke tijger Shere Kan terug in de jungle en er wordt besloten dat Mowgli terug moet naar de mensenwereld, omdat hij daar veiliger is. Bagheera brengt hem erna toe. Onderweg komen ze de gekke slang Ka tegen, de vriendelijke beer Baloe, een groep swingende apen en een kudde olifanten. Redden ze het door de gevaarlijke jungle en komen ze veilig in het mensendorp aan? 

INSCHRIJVEN

Deelnemers die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, kunnen op vertoon van hun pas GRATIS deelnemen!