Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

open lessen: start met muziek

Kom op woensdagmiddag 30 juni langs tijdens de open lessen muziek voor kids van 4 t/m 7 jaar. Maak kennis met de 'start met muziek' cursussen van Trias docenten Blishta en Annelies. Reserveer vooraf door te mailen naar trias@stichting-trias.nl o.v.v. naam kind en deelname tijd. Ouders / verzorgers moeten i.v.m. COVID-19 buiten wachten. 

DE MUZIEKSPEELTUIN | 13.00 uur
De Muziekspeeltuin is voor de allerkleinste muzikantjes van 4 t/m 5 jaar. In de lessen spelen we op kleine instrumenten: handtrom, triangel, claves, sambabal, woodblock, klokkenspel. Fantasie neemt een belangrijke plek in. De kinderen beelden samen verhalen uit en gaan op avontuur in de wereld van muziek. 

MUZIKALE WERELDREIS | 13.50 uur
De muzikale wereldreis zit vol avonturen! De avonturiers van 5 t/m 6 jaar maken kennis met allerlei stijlen muziek. We spelen in deze muziekcursus op de kleine instrumenten zoals de handtrom, triangel, claves, woodblock, tamboerijn etc. en een paar grotere instrumenten zoals de djembé, viool, cajon en xylofoon. 

HET MUZIEKLAB | 14.40 uur
In het Muzieklab maken de kinderen kennis met de instrumenten waarop bij Trias les wordt gegeven zodat ze na dit jaar een keuze kunnen maken. In de lessen wordt veel gezongen, gespeeld en een begin gemaakt met noten lezen. We werken aan het ontwikkelen van de creativiteit en expressie. Dit gebeurt vaak in groepjes, waarbij het samenwerken net zo belangrijk is als de presentatie van het eindresultaat. We werken toe naar een eindpresentatie van de geleerde liedjes, muziekstukjes en eigen werk in de theaterzaal.