Ga direct naar de inhoud
Stem op jouw favoriet!

POP-UP EXPO

Kom zaterdag 31 oktober en zondag 1 november naar de POP-UP EXPO van de Rijswijk Talent Award tussen de Zeeman & Kruidvat in Winkelcentrum In De Bogaard en stem op jouw favoriet!

Een jury maakt een selectie uit alle inzendingen. Deze genomineerde kunstenaars gaan door naar de voorronde en exposeren hun werk gerelateerd aan het thema ‘Thuis’ in winkelcentrum In de Boogaard op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november. Daar krijgen alle deelnemers feedback van deskundigen. De jury bepaalt uiteindelijk de Top 3 en bezoekers aan de expo kiezen een publiekswinnaar.

PRIJS & EXPOSITIES
De winnaar ontvangt een geldprijs van 500 euro te besteden aan talentontwikkeling. Genomineerde kunstenaars krijgen de kans om twee weken lang hun kunstwerk(en) te exposeren in winkelcentrum Oud-Rijswijk en op 20, 21 en 22 november in De Broodfabriek. 

FINALE
De drie finalisten exposeren op 14 en 15 november in Museum Rijswijk. Daar krijgen ze nog extra feedback van een professionele kunstenaar, wiens werk te zien is op de Papier Biënnale in Museum Rijswijk. Op zondag 15 november wordt de winnaar bekend gemaakt.

De Rijswijk Talent Award 2020 wordt georganiseerd door Trias, centrum voor de Kunsten i.s.m. Museum Rijswijk. Ga voor meer informatie naar www.rijswijktalentaward.nl.