Strandwal festival

Strandwalfestival

Op 13, 14, 15 september is het jaarlijkse Strandwalfestival in Rijswijk!

Tijdens het Strandwalfestival maak je kennis met de vele activiteiten die tal van Rijswijkse organisaties te bieden hebben op het gebied van (internationale) cultuur, kunst, sport en maatschappelijke ondersteuning. Op zaterdag 14 september is Trias aanwezig met een kraampje op de strandwalmarkt. Wij staan bij het Cultuurpodium aan de Van Vredenburchweg. Kom gezellig langs voor meer informatie over onze cursussen en/ of pimp je eigen (gratis) Trias tasje in Escher stijl.

Optredens
Tijdens het Strandwalfestival zijn er optredens van Triaskoor Van Bach tot Beatles, verschillende talenten van de Trias Talent Agency en finalisten van de Rijswijk Talent Award. Kom langs bij de volgende podia om jouw idool te zien optreden.

Trias kraampje
12.15 uur - optreden Van Bach tot Beatles koor

Hoofdpodium
12.15 uur - optreden Katja Kuipers, winnares Rijswijk Talent Award 2018