Ga direct naar de inhoud
Trias Music Fest

Trias Music Fest

400 muziekleerlingen, 62 bands en ensembles. Op maandag 4 maart t/m zaterdag 13 april 2019 vindt het Trias Music Fest (TMF) plaats.

Muziekleerlingen van Trias Rijswijk volgen 5 weken lang niet hun eigen groeples, maar spelen in een band, klassiek ensemble of orkest. Zo maken ze kennis met verschillende instrumenten en leren ze echt samen­spelen. Deze lessen worden begeleid door een coach van Trias.

Trias Music Fest is voor alle jeugdcursisten die groepsles volgen op keyboard, gitaar, piano, slagwerk, saxofoon, dwarsfluit, harp, viool of zang. In de zesde week, tijdens het Trias Music Fest, treden alle 62 bands op in onze theaterzaal. De bandlessen en het optreden tijdens Trias Music Fest vormen een vast onderdeel van de jaarcursussen groepsles muziek. Deze bandlessen komen in plaats van de reguliere muzieklessen.

Zorg dat de onderstaande data in je agenda staan

  • De vijf bandlessen zijn van 4 maart t/m 6 april.
  • Optredens Trias Music Fest zijn in de week van 8 t/m 13 april.
  • Kaartjes voor het TMF-optreden zijn verkrijgbaar van 18 t/m 30 maart.
  • Overige kaarten kunnen vanaf 1 april worden gekocht.

Online inschrijfformulier TMF 2019
Vrijdag 2 november hebben alle muziekleerlingen die groepsles volgen een mail ontvangen met het online inschrijfformulier. Omdat we alle 400 muziekleerlingen moeten indelen in een band of orkestje is het van belang dat we voor 17 november alle formulieren ingevuld terug hebben. We willen u vragen om dit formulier per direct in te vullen. Heeft u geen inschrijfformulier ontvangen via de mail? Stuur ons een mail.

Privéles jeugd en hiernaast meedoen aan de bandlessen en TMF?
Privélessen muziek gaan wel gewoon door tijdens de Muziek Projectweken. Privéleerlingen die instrumentale of zangles volgen kunnen hiernaast ook meedoen aan TMF als ze dat willen. Ze kunnen dat aangeven bij hun docent. De kosten bedragen € 57,- voor meedoen aan de vijf bandlessen en het optreden.

Onze ervaring is dat de bandlessen en het optreden tijdens Trias Music Fest heel motiverend zijn voor muziekleerlingen. Met die ervaring gaan ze vanaf 15 april weer verder met hun gewone muzieklessen, in hun vaste groep bij hun eigen docent.