Ga direct naar de inhoud
Trias Music Fest

Trias Music Fest

400 muziekleerlingen, meer dan 60 bands en ensembles. Op maandag 10 februari t/m zaterdag 28 maart 2020 vindt het Trias Music Fest (TMF) plaats.

Muziekleerlingen van Trias Rijswijk volgen 5 weken lang niet hun eigen groeples, maar spelen in een band, klassiek ensemble of orkest. Zo maken ze kennis met verschillende instrumenten en leren ze echt samen­spelen. Deze lessen worden begeleid door een coach van Trias.

Trias Music Fest is voor alle jeugdcursisten die groepsles volgen op keyboard, gitaar, piano, slagwerk, saxofoon, dwarsfluit, harp, viool of zang. In de zesde week, tijdens het Trias Music Fest, treden alle bands op in onze theaterzaal. De bandlessen en het optreden tijdens Trias Music Fest vormen een vast onderdeel van de jaarcursussen groepsles muziek. Deze bandlessen komen in plaats van de reguliere muzieklessen.

Zorg dat de onderstaande data in je agenda staan

  • Inschrijven voor 30 november 2019 via online inschrijfformulier TMF 2020.
  • De vijf bandlessen zijn van maandag 10 februari t/m zaterdag 21 maart.
  • Optredens Trias Music Fest zijn in de week van maandag 23 t/m zaterdag 28 maart.
  • Kaartjes voor het TMF-optreden zijn vooraf verkrijgbaar bij de informatiebalie.

Online inschrijfformulier TMF 2020
Alle muziekleerlingen die groepsles volgen ontvangen een mail met een online inschrijfformulier. Omdat we alle 400 muziekleerlingen moeten indelen in een band of orkestje is het van belang dat we alle formulieren z.s.m. ingevuld terug hebben. We willen u vragen om dit formulier per direct in te vullen. Heeft u geen inschrijfformulier ontvangen via de mail? Stuur ons een mail.

Privéles en meedoen aan Trias Music Fest? 
Dat kan! Tijdens TMF volg je 5 weken lang bandlessen met andere muziekleerlingen van Trias Rijswijk. Privélessen muziek gaan gewoon door tijdens de bandlessen. Je betaald €58 voor de vijf bandlessen en het optreden.

 INSCHRIJVEN TMF PRIVÉLEERLINGEN

Onze ervaring is dat de bandlessen en het optreden tijdens Trias Music Fest heel motiverend zijn voor muziekleerlingen. Met die ervaring gaan ze vanaf 30 maart weer verder met hun gewone muzieklessen, in hun vaste groep bij hun eigen docent.