Ga direct naar de inhoud
Speciaal voor jou

Trias: special edition

Trias is er voor iedereen; ook voor wie zich anders ontwikkelt dan anderen. Voor kinderen en jongeren met sociale, cognitieve of fysieke uitdagingen heeft Trias special edition cursussen. In deze lessen is veel aandacht voor structuur en regelmaat en wordt goed gekeken naar de behoeften van de individuele leerling.

MUZIEK EN DANS: SPECIAL EDITION
Muziek en dans special edition is een cursus voor kinderen met speciale leerbehoeften en hun (groot)ouders. Spelenderwijs ontdekken kinderen de wereld van klank, spel en beweging. We gaan samen zingen, dansen en spelen op instrumenten die geschikt zijn voor kinderen in deze doelgroep. Start: 8 januari 2020.
Inschrijven >>

KUNSTKLAS: SPECIAL EDITION
In de Kunstklas gaan kinderen vanaf 6 jaar onder leiding van een kunstdocente aan de slag met allerlei materialen en technieken; tekenen, schilderen, boetseren, ruimtelijk werken of meer technisch. We werken in de Kunstklas special edition vanuit de interesse van het kind. Van hieruit bouwen we de lessen verder uit en dagen we de leerlingen uit om ook iets anders te proberen. Start: 4 februari 2020.
Inschrijven >>