Ga direct naar de inhoud
Speciaal voor jou

Trias Try Out Special Edition

Speciaal voor kinderen en jongeren met speciale leerbehoeften zijn er de 'special edition' cursussen. Op zaterdag 7 september zijn er gratis proeflessen. Maak kennis met onze docenten en informeer naar de mogelijkheden!

Iedereen moet kunnen genieten van een muziekles, een dansles of een kunstles. We streven ernaar om kinderen met een speciale leerbehoefte mee te laten doen met onze groepslessen. Soms lukt dit niet en is er behoefte aan een les die beter past bij de leerling. Voor deze leerlingen zijn er de special edition cursussen. In Deze lessen is veel aandacht voor structuur en regelmaat en wordt goed gekeken naar de behoeften van de individuele leerlingen. Met een positieve benadering creëre we succeservaringen in een veilige omgeving. 

KUNSTKLAS SPECIAL EDITION
Op de zolder van Trias kun je meedoen aan een kunstles en de juf van de Kunstklas Special Edition ontmoeten. Maak je eigen kunstwerk om mee naar huis te nemen en stel al je vragen over deze cursus. Je (groot)ouders, broers en zussen mogen ook meedoen!

Tijd: 10.00-11.30 uur
Locatie: zolder
Docent: Sylvia van der Sluys

MUZIEK & DANS SPECIAL EDITION
Beleef samen met je (groot)ouders muziek tijdens een proefles Muziek & Dans Special Edition. Docent Jacqueline den Dekker nodigt iedereen die de cursus eens wil proberen uit om mee te doen! De ukeleles liggen klaar, sluit aan en doe mee!

Tijd: 10:30 -11:00 uur
Locatie: lokaal 5
Docent: Jacqueline den Dekker

DANS INCLUSIEF
In het najaar start Trias met een kennismakingscursus dans voor iedereen, met of zonder beperking. Aanmelden kan individueel of als duo. Docent Isis Geurts geeft een mini-les waarbij écht iedereen mee kan doen. Want dansen kan ook in een rolstoel, let maar op!

Tijd: 11:00-11:30 uur
Locatie: lokaal 5
Docent: Isis Geurts

VRAGEN?
Interesse in een andere cursus voor kinderen met specifieke leerbehoeften? Altijd al willen weten of je ook noten kunt leren lezen als je dyslexie hebt? Je bent de hele ochtend welkom om al je vragen te stellen. We denken graag met je mee. Trias is er voor iedereen!