Ga direct naar de inhoud
wat is jouw talent?

Buurtsuper Sion

Trias introduceert in Rijswijk Buiten 'Buurtsuper Sion' de ruimte in Kindcentrum Buitenrijck. Trias organiseert hier samen met de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk een activiteitenprogramma voor jong & oud.

Trias verzorgt diverse cursussen voor kinderen van 1,5 t/m 10 jaar. Er wordt op een speelse manier kennis gemaakt met muziek en theater. Volg iedere dinsdag na school muziekles, beleef op de woensdagochtenden muziek met je (klein) kind of doe mee in de theaterklas op donderdag na school. Buurtsuper Sion: Altijd iets leuks te doen!

Bekijk hier het lesaanbod van Trias

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk. Bij de inwonersenquête van 2018 naar de Leefbaarheid in RijswijkBuiten gaven de bewoners aan sterk de behoefte te hebben aan centraal punt van ontmoeting. “Iets doen” in de wijk vinden zij belangrijk. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper.

Download het volledige programma