Ga direct naar de inhoud
wat is jouw talent?

Wijkmuziekschool Rijswijk Buiten

Trias introduceert de Wijkmuziekschool Rijswijk Buiten in Buurtsuper Sion, de ruimte in Kindcentrum Buitenrijck. Trias organiseert hier samen met de Bibliotheek aan de Vliet en Welzijn Rijswijk een activiteitenprogramma voor jong & oud.

Trias verzorgt diverse muziekcursussen voor kinderen van 1,5 t/m 10 jaar. Er wordt op een speelse manier kennis gemaakt met verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen! Volg iedere dinsdag na school muziekles of beleef op de woensdagochtenden muziek met je (klein) kind. Buurtsuper Sion: Altijd iets leuks te doen!

Bekijk hier het lesaanbod van Trias

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk. Bij de inwonersenquête van 2018 naar de Leefbaarheid in RijswijkBuiten gaven de bewoners aan sterk de behoefte te hebben aan centraal punt van ontmoeting. “Iets doen” in de wijk vinden zij belangrijk. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper.

Download het volledige programma