you're a rockstar

Bandcoaching

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) woensdag
Aantal lessen 35 lessen (jaarcursus) of op aanvraag (privéles)
Tarief €338 (t/m 22 jaar) of tarief privéles
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Johan Schoemakers
Niveau Minimaal 1 jaar instrumentles of zang

In een band spelen of zingen? Volg dan bandlessen bij Trias, want muziek maken doe je samen. Wie weet worden jij en je band straks wereldberoemd!

Heb je het afgelopen jaar in een band gespeeld tijdens Trias Music Fest en wil je voortaan in een band spelen? Dat kan! Cursisten die minimaal één jaar instrumentles hebben gevolgd, maar liever in een band spelen kunnen zich aanmelen voor bandcoaching. Je wordt als band gecoached en speelt muziek van bekende bands en artiesten. In de gevorderde groepen werk je ook aan een eigen repertoire. Je werkt toe naar je eigen concert bij Trias.

TRIAS MUSIC FEST 2021
Volg je een jaarcursus bandcoaching? Dan gaan je reguliere bandlessen door tijdens TMF. Je treedt samen met je band op tijdens Trias Music Fest: maandag 22 maart t/m zaterdag 27 maart 2021.

PRIVÉLES
Bandcoaching kun je bij Trias ook als privéles volgen. Informeer naar de mogelijkheden voor lesdag en -tijd via trias@stichting-trias.nl. Vermeld in de e-mail het volgende:

• NAW gegevens
  • Op welke dagen en tijdstippen je beschikbaar bent (liefst meerdere opties)
  • Het aantal lessen dat je wilt afnemen
tarieven privéles

HUURINSTRUMENTEN
Geen zorgen, je kunt bij ons een gitaar lenen. Vink deze optie aan bij je inschrijving.

tarieven huurinstrumenten