Ga direct naar de inhoud
you're a rockstar

Bandcoaching

Lesvorm(en) Groepsles
Aantal lessen Minimaal 33 lessen (jaarcursus) of op aanvraag (privéles)
Tarief €340 (t/m 22 jaar) of tarief privéles
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Niveau Minimaal 1 jaar instrumentles of zang

In een band spelen of zingen? Volg dan bandlessen bij Trias, want muziek maken doe je samen. Wie weet worden jij en je band straks wereldberoemd! 

Heb je het afgelopen jaar in een band gespeeld tijdens Trias Music Fest en wil je voortaan in een band spelen? Dat kan! Cursisten die minimaal één jaar instrumentles hebben gevolgd, maar liever in een band spelen kunnen zich aanmelen voor bandcoaching. Je wordt als band gecoached en speelt muziek van bekende bands en artiesten. In de gevorderde groepen werk je ook aan een eigen repertoire. Je werkt toe naar je eigen concert bij Trias.

HUURINSTRUMENTEN
Geen zorgen, je kunt bij ons een instrument lenen. Tarieven huurinstrumenten »

LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.