Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Buurtsuper Sion: Muziek voor Peuters

Leeftijd Peuters
Dag(en) woensdag
Tarief zie cursusbeschrijving
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Jacqueline den Dekker
locatie Kindcentrum BuitenRijck, Metelerkampstraat 105, Rijswijk Buiten

Bewoners van Rijswijk Buiten hebben behoefte aan een centraal punt van activiteiten en ontmoeten. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper Sion. Trias verzorgt diverse muziekcursussen voor kinderen van 1,5 t/m 10 jaar.

MUZIEK VOOR PEUTERS
Iedere woensdag vanaf vanaf 10.30. Lesduur: 45 minuten.

Beleef een muzikaal avontuur samen met je (klein)kind! Samen met je kind ga je liedjes zingen, bewegen op muziek en muzikale spelletjes doen met kleine instrumenten. Muziek maken is niet alleen leuk, maar is ook goed voor de motoriek, voor de ontwikkeling van taal en spraak en de sociale ontwikkeling. We zingen liedjes die aansluiten bij de belevingswereld van het jonge kind, zoals over het weer en de dieren en alledaagse dingen zoals tanden poetsen, opruimen en aankleden. We spelen kriebelspelletjes en zingen klapspelletjes die de band met je kind versterken.

Op speelse wijze gaan we luisteren en reageren op muziek en ontdekken we de wereld van ritme, klank en beweging. Het maakt niet uit of je wel of niet goed kunt zingen. Plezier staat voorop en muzikaal zijn we allemaal. De liedjes en spelletjes uit deze cursus krijg je mee op papier in briefkaartformaat, zodat ze in een fotoalbum passen. Zo kun je thuis alles nog eens herhalen.

  • Blok 1: 14 lessen vanaf 11 september 2019 (€104)
  • Blok 2: 15 lessen vanaf 8 januari 2020 (€111)
  • Blok 3: 6 lessen vanaf 3 juni 2020 (€45)

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk.