Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Buurtsuper Sion: Muziek Kids

Leeftijd Jeugd
Dag(en) dinsdag
Aantal lessen 6
Tarief € 12,- voor de hele serie
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Wenny Roeffen
locatie Kindcentrum BuitenRijck, Metelerkampstraat 105, Rijswijk Buiten

Bewoners van Rijswijk Buiten hebben behoefte aan een centraal punt van activiteiten en ontmoeten. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper Sion. Trias verzorgt diverse muziekcursussen voor kinderen van 1,5 t/m 10 jaar.

MUZIEK KIDS
Dinsdag 7 januari t/m 11 februari 2020. Lesduur: 45 minuten.

Maak op een speelse manier kennis met verschillende muziekinstrumenten en muziekstijlen! In de lessen wordt veel gezongen en gespeeld met als belangrijkste doel plezier in muziek ervaren. We werken aan het ontwikkelen van het muzikale gehoor, creativiteit en expressie door middel van muzikale spellen en oefeningen.

 • MUZIEK KIDS 1
  Voor kinderen uit groep 3 en 4
  Iedere dinsdag vanaf 14.30 uur
  6 lessen voor €12,-
 • MUZIEK KIDS 2
  Valt jouw kind buiten de boot? Laat het ons weten!
  Bij genoeg animo starten er ook kennismakingscursussen voor kinderen van andere leeftijden.

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk. De theaterklas is onderdeel van de Trias Parade waarbij kinderen in een korte lesreeks kennis maken met cultuureducatie. De Ooievaarspas is geldig. Maar het is gezien een eventuele doorstroom naar een jaarcursus niet verstandig om de 100% vergoeding te kiezen. Bekijk hier de voorwaarden.