Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Buurtsuper Sion: Theaterklas

Leeftijd Jeugd
Dag(en) donderdag
Aantal lessen 6
Tarief € 12,- voor de hele serie
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Marit Golstein
locatie Kindcentrum BuitenRijck, Metelerkampstraat 105, Rijswijk Buiten

Bewoners van Rijswijk Buiten hebben behoefte aan een centraal punt van activiteiten en ontmoeten. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper Sion. Trias verzorgt diverse muziekcursussen voor kinderen van 1,5 t/m 10 jaar.

THEATERKLAS
Donderdag 9 januari t/m 13 februari 2020. Lesduur: 45 minuten.

Leer acteren en toneelscènes maken in de theaterklas van de Trias Parade. Samen met andere kinderen oefen je het overbrengen van een verhaal op publiek. Je oefenent techniek, inleving en gebruik van emotie. Je eigen fantasie en lef kunnen je helpen om grappige, spannende, ontroerende, mooie of rare personages te spelen. Na deze kennismakingsserie kun je doorstromen naar de theaterklas bij Trias, Centrum voor de Kunsten.

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk. De theaterklas is onderdeel van de Trias Parade waarbij kinderen in een korte lesreeks kennis maken met cultuureducatie. De Ooievaarspas is geldig. Maar het is gezien een eventuele doorstroom naar een jaarcursus niet verstandig om de 100% vergoeding te kiezen. Bekijk hier de voorwaarden.