Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Kennismakingscursus: Wijkmuziekschool

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) vrijdag
Aantal lessen 4
Tarief €12
Docent(en) Peter Geraedts Vanessa Brockotter
Locatie Theater Ludens, Voorburg

Op de Wijkmuziekschool maak je samen muziek. Kies het instrument van jouw keuze; gitaar, keyboard, music production of doe mee aan het leerorkest.

Onder leiding van een vakdocent ga je aan de slag met de door jou gekozen instrument! Mocht je na deze kennismakingscursus de smaak te pakken hebben, dan kun je je later inschrijven voor de een cursus per september. 

MUSIC PRODUCTION
Ben jij de nieuwe Martin Garrix, Hardwell of Afrojack? Je leert het bij Music Production. Je krijgt 'muziekles' op iPads en maakt een volledige muziekproductie in Garageband. Hierbij hoort natuurlijk de nodige muziektheorie, maar we gaan vooral aan de slag met onze handen!

GITAAR
Een veelzijdig instrument; van klassiek tot pop en van jazz tot rock. Je krijgt les in verschillende stijlen. Bij Trias geven we alle lessen in groepsverband. Er is veel aandacht voor samenspel, waarin je leert luisteren en muzikaal reageren op elkaar. Je wordt daarnaast ook individueel begeleid door de docent.

KEYBOARD
Met je keyboard vervang je zo een compleet orkest of een volledige band. Uit dit veelzijdige instrument komen veel verschillende klanken en effecten. Je kunt er dan ook allerlei soorten muziek mee spelen. Je maakt in groepsverband kennis met het instrument. De lessen zijn bedoeld voor kinderen met een beginnersniveau t/m eerstejaars. 

LEERORKEST
Heb jij al minstens 1 jaar ervaring op gitaar of keyboard? Dan is het leerorkest iets voor jou! Het leerorkest is speciaal voor kinderen die het leuk vinden om meer uitdaging te krijgen en die het leuk vinden om samen op te treden. Het is samenspel met twee verschillende muziekinstrumenten, de ene helft van het orkest speelt keyboard en de andere helft gitaar.