Ga direct naar de inhoud
Kunstklas special edition

Kunstklas Special Edition

Leeftijd Special needs Jeugd
Dag(en) dinsdag
Aantal lessen 20
Tarief € 250
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Sylvia van der Sluys

Voor kinderen met speciale leerbehoeften is er de Kunstklas special edition.

Sommige kinderen hebben andere leerbehoeften of extra aandacht nodig. Speciaal voor kinderen met een bijzondere leerbehoefte is er nu de Kunstklas special edition.

In de Kunstklas gaan kinderen vanaf 6 jaar onder leiding van een kunstdocente aan de slag met allerlei materialen en technieken; tekenen, schilderen, boetseren, ruimtelijk werken of meer technisch. We werken in de Kunstklas special edition vanuit de interesse van het kind. Van hieruit bouwen we de lessen verder uit en dagen we de leerlingen uit om ook iets anders te proberen. 

In de special edition Kunstklas is er in de lessen meer aandacht voor structuur en rust. De lessen kennen wekelijks eenzelfde opbouw en er wordt gekeken naar de individuele behoeften van de leerlingen. Instromen kan op elk moment.

EERST KIJKEN OF DIT WAT VOOR JE IS?
VRAAG EEN PROEFLES AAN

Kinderen met speciale leerbehoeften komen vooral tot hun recht in de klas als de docent op de hoogte is van de leerbehoeftes. Daarom kunnen ouders voorafgaand aan de cursus in gesprek met de docent of coördinator. In overleg kan besloten worden of eerst een proefles gevolgd wordt. Heb je vragen over deze cursus, neem dan contact met ons op via trias@stichting-trias.nl