Ga direct naar de inhoud
Wat is jouw fashion stijl?

Kunstlab: fashion design

Leeftijd Jeugd Jongeren Volwassenen
Dag(en) vrijdag, zaterdag
Aantal lessen jaarcursus of 23 lessen
Tarief €256 (t/m 21 jaar) €310 (vanaf 22 jaar) / €169 voor 23 lessen
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Layla Kühnen

Fashion design is voor iedereen die van mode houdt, deze cursus is voor zowel jonge als oudere mode liefhebbers

Lijkt het je te gek om zelf mode te maken? Schrijf je dan in voor de cursus Fashion design en ga als een echte modeontwerper aan de slag. Kleding ontwerpen begint met een idee en een schets, maar hoe kom je van deze schets tot een draagbaar kledingstuk? Je leert bij Fashion design alle ins en outs van het modevak; van het ontwerpen tot het maken van je eigen kledingstukken. In deze cursus word je uitgedaagd op modegebied: je maakt kennis met verschillende stoffen, leert goed naaien en maakt kledingstukken, zoals bijvoorbeeld een feestjurk of een winterjas.

Als er tijdens de cursus leuke mode-exposities in de omgeving zijn, neemt modedocent Layla Kühnen je hier als groep mee naar toe voor inspiratie. Aan het einde van de cursus is er een modeshow, waarin alle ontwerpen te zien zijn op de catwalk.

Fashion design is voor mode liefhebbers vanaf 8 jaar tot 100 jaar. Jong en oud gaat in deze cursus samen. Iedereen werkt aan zijn eigen creatie. Leuk om samen met je kind, kleinkind, tante of buurvrouw te doen!