Ga direct naar de inhoud
creatief met technologie

Nieuwe Media

Leeftijd Jeugd
Dag(en) woensdag
Aantal lessen blok 1: 14x / blok 2: 15x / blok 3: 9x
Tarief blok 1: €150 / blok 2: €161 / blok 3: €97
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Peter Geraedts

Voor creatieve kinderen die geïnteresseerd zijn in media en technologie!

Houd jij van uitvinden en zelf dingen maken met de computer? Dan is deze cursus iets voor jou! Ga onder leiding van docent Peter Geraedts aan de slag met media en technologie en maak de coolste dingen op de computer!

Zomervakantie: Workshop Music Production
Laat zien dat jij muziek in je hebt! Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar organiseert Trias op donderdag 29 augustus een creatieve workshop muziek produceren in Buurtsuper Sion (Rijswijk Buiten). Creëer je eigen beats en bedenk je een toffe melodie. Je bent baas over je eigen nummer! Aan het einde van de workshop exporteer je je eigen muziek, zodat je thuis nog lekker na kunt genieten van jouw muziek!

Blok 1: Game Design
Hoe maak je een goede game? Game Design en programmeren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze cursus geeft je de eerste bouwblokjes om zélf aan de slag te gaan. Zo maak je tijdens deze cursus meerdere 2D games in Scratch (een programmeertaal voor kids) en creëer je een 3D model. Heb jij het in je om échte games te ontwerpen?

Blok 2: Moviemakers
Licht, camera Actie! Bij Moviemakers duiken we in de wereld van film: Van stop-motion naar vloggen en uiteindelijk het produceren van je eigen (korte) speelfilm! Je leert acteren, een script schrijven, camerawerk, audio, regie; alles komt voorbij! Aan het einde van de cursus weet jij precies wat er komt kijken bij het maken van een film.

Blok 3: Music Production
In blok 3 duiken we in de wereld van elektronische muziek. Je krijgt 'muziekles' op de computer en maakt een volledige muziekproductie in Garageband. Hierbij hoort natuurlijk de nodige muziektheorie, maar we gaan vooral aan de slag met onze handen! Ben jij de nieuwe Martin Garrix, Hardwell of Afrojack? Je leert het bij Music Production.