Ga direct naar de inhoud
creatief met technologie

Nieuwe Media

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen 14 lessen / 13 lessen / 9 lessen
Tarief €153 / €142 / €98
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Peter Geraedts
locatie Cor Ruysstraat 2, Rijswijk

Voor creatieve kinderen die geïnteresseerd zijn in media en technologie!

Houd jij van uitvinden en zelf dingen maken met de computer? Dan is deze cursus iets voor jou! Ga onder leiding van docent Peter Geraedts aan de slag met media en technologie en maak de coolste dingen op de computer!

BLOK 1: MOVIEMAKERS
Licht, camera, ACTIE! Bij Moviemakers duiken we in de wereld van film: Van stop-motion naar vloggen en uiteindelijk het produceren van je eigen (korte) speelfilm! Je leert acteren, een script schrijven, camerawerk, audio, regie; alles komt voorbij! Aan het einde van de cursus weet jij precies wat er komt kijken bij het maken van een film.

BLOK 2: GAME DESIGN
Hoe maak je een goede game? Game Design en programmeren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze cursus geeft je de eerste bouwblokjes om zélf aan de slag te gaan. Zo maak je tijdens deze cursus meerdere 2D games in Scratch (een programmeertaal voor kids) en creëer je een 3D model. Heb jij het in je om échte games te ontwerpen?

BLOK 3: MUSIC PRODUCTION
In blok 3 duiken we in de wereld van elektronische muziek. Je krijgt 'muziekles' op de computer en maakt een volledige muziekproductie in Garageband. Hierbij hoort natuurlijk de nodige muziektheorie, maar we gaan vooral aan de slag met onze handen! Ben jij de nieuwe Martin Garrix, Hardwell of Afrojack? Je leert het bij Music Production.