Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

selectiegroep dans

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) woensdag
Aantal lessen 35 lessen (jaarcursus)*
Tarief €337*
Docent(en) Imogen Li
*onbeperkt inschrijven overige danslessen toelating na auditie

Wil je meer met dans en jezelf allround ontwikkelen op het gebied van dans? Doe dan mee met de Trias selectiegroep dans.

De selectiegroep is voor leerlingen die een passie voor dans hebben en graag hun talenten verder willen ontwikkelen. In de selectiegroep is er meer dan dans alleen, er wordt ook volop aandacht besteed aan show en presentatie. In de selectiegroep wordt ingegaan op techniek, muzikaliteit en uitstraling. De nadruk van de selectiegroep dans ligt op streetdance, maar ook andere stijlen als jazz, modern en show komen aan bod. Samen met de groep en dansdocente Rachel van Wijk werk je aan verschillende choreografieën. Met deze choreografieën treed je meerdere malen per jaar op.

Wanneer je in de selectiegroep zit, kun je je onbeperkt inschrijven op overige danslessen, zoals klassiek ballet, hiphop, streetdance of breakdance. Het is verplicht minstens één andere dansles te volgen. Wil je naast de selectiegroep deelnemen aan een of meerdere andere lessen, meld dit dan bij de administratie via trias@stichting-trias.nl

KLEDINGADVIES

  • goede danssneakers
  • zwarte broek
  • zwarte spaghettitop