selectiegroep dans

Aantal lessen 31 lessen v.a. oktober (jaarcursus)*
Tarief €240*
Docent(en) Imogen Li
*onbeperkt inschrijven overige danslessen toelating na auditie

Wil je meer met dans en jezelf allround ontwikkelen op het gebied van dans? Doe dan mee met de Trias selectiegroep dans.

De selectiegroep is voor leerlingen die een passie voor dans hebben en graag hun talenten verder willen ontwikkelen. In de selectiegroep is er meer dan dans alleen, er wordt ook volop aandacht besteed aan show en presentatie. In de selectiegroep wordt ingegaan op techniek, muzikaliteit en uitstraling. De nadruk van de selectiegroep dans ligt op streetdance, maar ook andere stijlen als jazz, modern en show komen aan bod. Samen met de groep werk je aan verschillende choreografieën. Met deze choreografieën treed je meerdere malen per jaar op.

Wanneer je in de selectiegroep zit, kun je je onbeperkt inschrijven op overige danslessen, zoals klassiek ballet, hiphop, streetdance of breakdance. Het is verplicht minstens één andere dansles te volgen. Wil je naast de selectiegroep deelnemen aan een of meerdere andere lessen, meld dit dan bij de administratie via trias@stichting-trias.nl

KLEDINGADVIES

• goede danssneakers
  • zwarte broek
  • zwarte spaghettitop
LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.