Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Gitaar akoestisch

Leeftijd Jeugd Jongeren
Dag(en) maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag
Aantal lessen jaarcursus
Tarief €330
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Michiel Rietveld

Pop, klassiek, jazz of rock? Solo of in een band? Met de akoestische gitaar kun je bij Trias alle kanten op.

Een veelzijdig instrument; van klassiek tot pop en van jazz tot rock. Je krijgt les in verschillende stijlen. Bij Trias geven we alle lessen in groepsverband. Er is veel aandacht voor samenspel, waarin je leert luisteren en muzikaal reageren op elkaar. Je wordt daarnaast ook individueel begeleid door de docent. Trias werkt binnen alle disciplines met een leerplan. 

Wil je verder met gitaar?
Heb je al les gehad en wil je verder, schrijf je dan in met het gevorderden formulier. Je wordt dan ingedeeld op basis van je beschikbaarheid, je niveau en leeftijd. Doe dit voor 1 juli, de docenten gaan 9 juli de roosters maken. Zo kunnen we je tijdig informeren over de dag en het tijdstip waarop je bent geplaatst. 

Trias Rijswijk
In de tweede helft van het jaar vinden de Muziek Projectweken plaats, je gaat dan samen met cursisten van andere disciplines vijf weken samenspelen in een band of orkest onder leiding van een bandcoach. Tijdens het afsluitende Trias Music Fest schitter je op het podium van onze theaterzaal. De bandlessen komen in plaats van je reguliere lessen. De lestijd en -datum kan in deze weken afwijken.

Liever individuele les? Bekijk de mogelijkheden.