Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Tekenen & Schilderen

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) donderdag
Aantal lessen Minimaal 33 lessen (jaarcursus)
Tarief €300
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Susanne de Kraker
Kledingadvies Trek niet je mooiste kleding aan, van creatief zijn kun je vies worden!

De cursus tekenen en schilderen is voor iedereen die ervan houdt om leuke dingen te bedenken en met zijn handen te werken.

Gaan je vingers kriebelen bij het zien van een penseel of potlood? In deze kunstklas van Trias ga je aan de slag met allerlei teken- en schildertechnieken. Je krijgt opdrachten, maar je wordt ook gestimuleerd om zelf ontdekkingen te doen en je verbeelding te gebruiken. Er wordt aandacht besteed aan zowel creatieve als technische vaardigheden. De lessen zijn projectmatig van opbouw. Zo teken je de ene les dieren naar waarneming en maak je de andere keer een zelf verzonnen stripverhaal. Aan het einde van het cursusjaar laat je jouw werk zien in een expositie!

LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.