Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Theater (volwassenen)

Lesvorm(en) Groepsles
Dag(en) maandag
Aantal lessen 10 lessen
Tarief €160
Docent(en) Willemijn Nowee

Is acteren helemaal jouw ding? Vind je het leuk om in een andere huid te kruipen? Volg theaterlessen bij Trias!

Samen met andere gezellige mensen ga je aan de slag met verschillende speelstijlen, improviseren en spelen met emoties. Je leert de basis van acteren: hoe ga je om met je stemgebruik en hoe beweeg je in bepaalde situaties. Een leuke cursus waar je continu wordt uitgedaagd. Daarnaast geeft theater spelen je zelfvertrouwen een enorme boost. Je durft jezelf beter te laten zien en horen. Voor deze cursus heb je geen specifieke voorkennis of ervaring nodig. 

CURSUSSEN
In blok 1 leer je de basisvaardigheden van theater, in blok 2 duiken we de verdieping in en in blok 3 werken we samen aan en naar een voorstelling toe.

  • Blok 1: maandag 4 oktober t/m 13 december 2021
  • Blok 2: maandag 10 januari t/m 21 maart 2022
  • Blok 3: maandag 28 maart t/m 27 juni 2022
  • Jaarcursus volgen? Vraag naar de mogelijkheden.

LET OP: WIJ GAAN VERHUIZEN »

In de meivakantie 2022 verhuist Trias naar het Huis van de Stad van Rijswijk. Dit is het prachtig gerenoveerde oude stadhuis aan de Generaal Spoorlaan 2, tegenover de Rijswijkse Schouwburg. Het Huis van de Stad wordt het vaste onderkomen van Trias, de Bibliotheek, Welzijn Rijswijk en de gemeente. Houd er rekening mee dat alle Trias cursussen in Rijswijk vanaf de meivakantie volgend jaar in het Huis van de Stad plaatsvinden en niet meer aan de Cor Ruysstraat.