Ga direct naar de inhoud
Trias parade

Trias Parade: Rijswijk Buiten

Leeftijd Kleuters Jeugd
Dag(en) dinsdag, donderdag
Aantal lessen 6
Tarief € 12,- voor de hele serie
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Marit Golstein Lilly de Zwart
locatie Kindcentrum BuitenRijck, Metelerkampstraat 105, Rijswijk Buiten

Ontdek je talent tijdens de Trias Parade! Voor maar 12 euro volg je 6 weken lang les bij een school bij jou in de buurt. Welke cursus kies jij?

HIPHOP DANS
Dinsdag 3 maart t/m 7 april 2020. Lesduur: 45 minuten.

Ontwikkel je eigen hiphop stijl tijdens deze parade. Meng de tofste hiphop moves met invloeden uit andere dansstijlen. Zoals bij alle hiphopstijlen zijn uitstraling en swag heel belangrijk. Hiphop is vooral bekend als muziekgenre en bestaat uit onderdelen als rappen en beatbox, graffiti, dj’en en breakdance. Het is een stijl met verende, krachtige en dynamische bewegingen.

THEATERKLAS
Donderdag 5 maart t/m 9 april 2020. Lesduur 45 minuten. 

Leer acteren en toneelscènes maken in de theaterklas van de Trias Parade. Samen met andere kinderen oefen je het overbrengen van een verhaal op publiek. Je oefenent techniek, inleving en gebruik van emotie. Je eigen fantasie en lef kunnen je helpen om grappige, spannende, ontroerende, mooie of rare personages te spelen. Na deze kennismakingsserie kun je doorstromen naar de theaterklas bij Trias, Centrum voor de Kunsten.

De Trias Parade bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. De cursus kost € 12 per reeks (2 euro per les). De Ooievaarspas is geldig. Maar het is gezien een eventuele doorstroom naar een jaarcursus niet verstandig om de 100% vergoeding te kiezen. Bekijk hier de voorwaarden.