Ga direct naar de inhoud
Trias parade

Trias Parade: Stationskwartier

Leeftijd Kleuters Jeugd
Dag(en) dinsdag
Aantal lessen 6
Tarief € 12,- voor de hele serie
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Docent(en) Zaddik Gentille Francis Peter Geraedts
locatie Trias, Cor Ruysstraat 2

Ontdek je talent tijdens de Trias Parade! Voor maar 12 euro volg je 6 weken lang les bij een school bij jou in de buurt. Welke cursus kies jij?

GAME DESIGN
Dinsdag 4 februari t/m 17 maart 2020. Lesduur: 45 minuten.

Hoe maak je een goede game? Game Design en programmeren is tegenwoordig niet meer weg te denken. Deze cursus geeft je de eerste bouwblokjes om zélf aan de slag te gaan. Zo maak je tijdens deze cursus meerdere 2D games in Scratch (een programmeertaal voor kids) en creëer je een 3D model. Heb jij het in je om échte games te ontwerpen? Leeftijd: 8 t/m 12 jaar.

URBAN MINI'S (DANS)
Dinsdag 3 maart t/m 7 april 2020. Lesduur: 45 minuten.

Urban mini's is voor energieke jongens en meisjes vanaf 4 jaar die lekker willen dansen op de muziek van nu. Wil jij de moves van nu leren of je eigen freestyle maken? Schrijf je dan in voor de Urban Mini’s van de Trias Parade. Leeftijd: 4 t/m 9 jaar.

De Trias Parade bestaat uit 6 lessen van 45 minuten. De cursus kost € 12 per reeks (2 euro per les). De Ooievaarspas is geldig. Maar het is gezien een eventuele doorstroom naar een jaarcursus niet verstandig om de 100% vergoeding te kiezen. Bekijk hier de voorwaarden.