Ga direct naar de inhoud
Vier je vakantie bij Trias!

vakantie-activiteiten

Leeftijd Jeugd Jongeren
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Locaties Trias: Cor Ruysstraat 2, Rijswijk // Jeugdtheaterschool (Theater Ludens): Burgemeester Feithplein 95, Voorburg

Vervelen in de vakantie? Echt niet! Bij Trias kun je meedoen met leuke vakantie-activiteiten. Wat ga jij doen?

Bij Trias geven we vakantieworkshops van één of meerdere dagen en werken we toe naar een presentatiemoment. Alle vakantie-activiteiten worden gegeven door professionele vakdocenten. Van een musical meerdaagse Summerschool tot een knutselclub of een DJ workshop. Bij Trias kan het allemaal!

Deelnemers die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, kunnen op vertoon van hun pas GRATIS deelnemen!

Meivakantie musical

Kom woensdag 24 of donderdag 25 april van 10.00-16.30 naar Trias of de Jeugdtheaterschool in Theater Ludens en maak samen met andere kinderen in één dag een musical geïnspireerd op de musical 'Mulan'. Het verhaal gaat over een dapper meisje Mulan. Wanneer ze ontdekt dat haar vader bevel heeft gekregen om China te verdedigen, verkleedt Mulan zich als jongen en neemt de plaats van haar vader in het keizerlijke leger. Ze ondergaat een zware training geholpen door haar maatjes; het grappige draakje Mushu en haar gelukskrekeltje Kricky. Zullen ze China helpen winnen?

Aanvang: 10.00
Optreden: 16.15
Einde dag: 16.30

Kosten:  €40,- (Trias) /  €45,- (Jeugdtheaterschool)

Meivakantie moviemakers

Maak jij graag filmpjes met de camera van je telefoon? Heb jij altijd al op het witte doek willen verschijnen? Dit is de unieke kans om een korte speelfilm te maken. Speel samen met andere kinderen een rol in je eigen film en leer hoe je een goede film maakt. Kom in de tweede week van de meivakantie naar Trias Moviemakers en doe mee aan een gevuld programma van 10.00 tot 16.30 uur met als afsluiter de filmpremière van je eigen productie!

Aanvang: 10.00
Première: 16.15
Einde dag: 16.30

Kosten:  €40,- (Trias) /  €45,- (Jeugdtheaterschool)

Summerschool (2 dagen)

In de zomervakantie is er Summerschool bij Trias met o.a. een tweedaagse musicalworkshop. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar leren de Musical 'De Kleine Zeemeermin' in 2 dagen opvoeren. De kinderen leren danspasjes, werken aan scènes en leren liedjes. De musical, gebaseerd op de Disneyfilm, gaat over Ariël de kleine zeemeermin die droomt van een leven boven water. Op een dag ziet ze een schip dat door een storm op zee in moeilijkheden komt. Prins Eric valt in het water en Ariël weet hem nog net op tijd te redden. Ze wordt verliefd en wilt koste wat het kost op het land leven. Hiervoor zal eerst een grote opoffering moeten doen...

Aanvang: 10.00
Optreden: 16.15
Einde dag: 16.30

Trias, Centrum voor de Kunsten
Dinsdag 23 juli + Woensdag 24 juli
Kosten: €75,-

Jeugdtheaterschool
Donderdag 25 juli + Vrijdag 26 juli
Kosten: €95,-
Locatie: n.t.b.