Ga direct naar de inhoud
Vier je vakantie bij Trias!

vakantie-activiteiten

Leeftijd Jeugd Jongeren
Korting Ooievaarspas/ familiekorting

Trias accepteert de Ooievaarspas en heeft familiekorting

Locaties Trias: Cor Ruysstraat 2, Rijswijk // Jeugdtheaterschool (Theater Ludens): Burgemeester Feithplein 95, Voorburg

Vervelen in de vakantie? Echt niet! Bij Trias kun je meedoen met leuke vakantie-activiteiten. Wat ga jij doen?

Bij Trias geven we vakantieworkshops van één of meerdere dagen en werken we toe naar een presentatiemoment. Alle vakantie-activiteiten worden gegeven door professionele vakdocenten. Van een musical meerdaagse Summerschool tot een knutselclub of een DJ workshop. Bij Trias kan het allemaal!

Deelnemers die in het bezit zijn van een Ooievaarspas, kunnen op vertoon van hun pas GRATIS deelnemen!

Summerschool (2 dagen)

In de zomervakantie is er Summerschool bij Trias met o.a. een tweedaagse musicalworkshop. Kinderen van 6 tot en met 12 jaar leren de Musical 'De Kleine Zeemeermin' in 2 dagen opvoeren. De kinderen leren danspasjes, werken aan scènes en leren liedjes. De musical, gebaseerd op de Disneyfilm, gaat over Ariël de kleine zeemeermin die droomt van een leven boven water. Op een dag ziet ze een schip dat door een storm op zee in moeilijkheden komt. Prins Eric valt in het water en Ariël weet hem nog net op tijd te redden. Ze wordt verliefd en wilt koste wat het kost op het land leven. Hiervoor zal ze eerst een grote opoffering moeten doen...

Aanvang: 10.00
Optreden: 16.15
Einde dag: 16.30

Trias, Centrum voor de Kunsten
Dinsdag 23 juli + Woensdag 24 juli
Kosten: €75,-

Jeugdtheaterschool
Donderdag 25 juli + Vrijdag 26 juli
Kosten: €95,-
Locatie: Theater Ludens 

Dieren Tekenen

Na een korte instructie gaan we buiten, met klembord en aquarel potloden, dieren schetsen en tekenen. Er zijn konijnen en cavia’s, kippen, herten, koeien, ezels en ga zo maar door! Kies je favoriete dier, of misschien wel het dier dat het best stil kan blijven zitten, want dat is nog best een uitdaging! De docent loopt rond en kan vragen beantwoorden en helpen. Na een korte pauze krijg je de nodige uitleg en tips om jouw schets of schetsen zo goed mogelijk uit te werken.

De workshop om 13:30 is voor alle geïnteresseerden van 6 tot 100 jaar! Er zijn helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan!

Dinsdag 6 augustus
Aanvang: 13.30
Einde: 16.00

Locatie: Kinderboerderij het Akkertje; Julialaantje 15a, Rijswijk
Deelname: €15,-.