Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Wijkmuziekschool Rijswijk Buiten

Leeftijd Peuters Kleuters Jeugd
Dag(en) dinsdag, woensdag
Aantal lessen 6 lessen
Tarief €45 (45 minuten) / €90 (90 minuten)
Docent(en) Jacqueline den Dekker Wenny Roeffen
locatie Buurtsuper Sion, Metelerkampstraat 105, Rijswijk Buiten

Trias start vanaf juni met een pilot van de Wijkmuziekschool in Rijswijk Buiten met een leuk aanbod voor (nieuwe) buurtbewoners. Kom je ook langs?

Bewoners van Rijswijk Buiten hebben behoefte aan een centraal punt van activiteiten en ontmoeten. De bibliotheek, Trias en Welzijn Rijswijk spelen daar op in met het aanbieden van activiteiten in de Buurtsuper Sion.

HET LEERORKEST
Het leerorkest is voor alle kinderen vanaf 7 jaar mét of zónder muzikale ervaring. In het leerorkest leren kinderen spelenderwijs een instrument spelen. De lessen zijn ingericht om vooral plezier in muziek bij de kinderen te werven en muzikaliteit te creëren. We zorgen ervoor dat het voor alle kinderen uitdagend is! De combinatie van kinderen met verschillende niveaus werkt heel goed in een orkest!

Tarief: €90 voor 6 lessen van 90 minuten.

MUZIEK VOOR DREUMESEN
Beleef een muzikaal avontuur met je (klein)kind; liedjes zingen, bewegen op muziek en muzikale spelletjes met kleine instrumenten. In deze korte cursus maakt de jongste groep op speelse wijze en in een veilige omgeving kennis met muziek en leert luisteren en reageren op muziek. 

Tarief: €45 voor 6 lessen van 45 minuten.

MUZIEK VOOR PEUTERS
Spelenderwijs ontdekken peuters tot 4 jaar de wereld van klank, spel en beweging. Ze zingen, dansen en spelen op kleine instrumenten in deze cursus. Niet alleen is het leuk voor kleine kinderen, ook is het volgen van een muziekcursus op deze leeftijd goed voor de ontwikkeling van taal, de creativiteit, de motoriek en het associatief vermogen.

Tarief: €45 voor 6 lessen van 45 minuten.

Buurtsuper Sion is een initiatief van drie partners binnen de Kracht van Rijswijk: de Bibliotheek aan de Vliet, Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk, zie ook www.dekrachtvanrijswijk.nl