Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Gary Seif

Ik ben Gary een gespecialiseerde visagist.

Van kleins af aan ben ik gaan experimenteren met make-up. Een poedertje van mijn moeder uitproberen. Een lipstick pakken en testen bij de Kruidvat. Ik heb altijd al een passie gehad voor make-up. Ik werd vaak omringt door vriendinnen. Zij hebben mij veel geleerd en kennis laten maken met diverse producten. Het duurde niet lang tot ik mijzelf aanleerde hoe om te gaan met make-up.

In 2018 heb ik een visagie opleiding gevolgd en afgerond. Tijdens de opleiding heb ik veel geleerd met betrekking tot verschillende make-up thema’s. Denk aan zoals bollywood make-up, bruidsmake-up en een natuurlijke make-up look. Ik heb hier een mooie portfolio kunnen opbouwen. Ik heb ervaring bij de parfumerie zaak Douglas, als make-up advisor. Daarnaast heb ik gewerkt achter de televisie opnames van NPO First Dates, om de deelnemers op te maken voordat ze de opname in gaan.

Bij Trias geef ik make-uplessen en leer je bij mij hoe je jouw gezicht mooi kan accentueren. Iedereen heeft van nature gezichtskenmerken, maar dat komt niet altijd vaak naar voren. Met hulp van make-up worden je gezichtskenmerken geaccentueerd en naar voren gebracht! Make-up toepassen vind ik iets bijzonders, omdat het geen regels heeft. Je kan je helemaal uitleven met de producten en er iets moois van maken.