Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Nadine van den Bosch

Nadine geeft zowel in Rijswijk als in Leidschendam-Voorburg dansles. In Rijswijk geeft ze hiphop les en in Leidschendam-Voorburg verzorgt Nadine de hiphop lesen, klassiek ballet en de kleuterballet lessen voor Trias.

Hoi, ik ben Nadine van den Bosch, 28 jaar en woonachtig in Rozenburg samen met mijn vriend en zoontje. In 2008 ben ik afgestudeerd aan de MBO Dansacademie te Haarlem. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan met dansen tijdens optredens en evenementen. Zo heb ik onder andere gedanst bij het jeugdprogramma Blinq op Ned.3, in het programma Popstars, in de reclame voor de film Madagascar en met een dansgroep opgetreden bij het Zuidplein Theater. Momenteel focus ik mij volledig op het lesgeven.

Mijn liefde voor dans is enorm en hoe mooi is het om mijn stijl en passie over te brengen op mijn leerlingen, zowel bij ballet als Hiphop. Het is geweldig om je leerlingen te zien ontwikkelen en te groeien door de lessen die zij volgen.

Dansen is niet alleen maar bewegen op muziek, dansen is zoveel meer! Het leren overbrengen van emoties, het volgen van de muziek met je lichaam, je kunt er zoveel uithalen als je zelf wilt. Ervaar het zelf en dans een les met mij mee.