Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Patrick Tranquille

Mijn naam is Patrick Tranquille en ik geef sinds september 2017 les bij Trias. 

Op mijn dertiende ben ik begonnen met gitaar spelen. En even tussen ons, dat was eigenlijk alleen omdat ik de gitaar gewoon een stoer instrument vond! Nadat mijn ouders me hadden aangeraden eerst een jaar akoestisch gitaar te spelen kocht ik daarna vol trots mijn eerste elektrische gitaar. Dat gitaar spelen bleek al snel meer dan alleen stoer: het werd iets waar ik mee verder wilde.

In 2012 startte ik de opleiding Docent Muziek aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag met gitaar als hoofdvak. Op het conservatorium volgde ik ook piano, zang en pedagogiek/didactiek lessen, maar mijn hart bleef natuurlijk bij de gitaar. In juni 2017 ben ik afgestudeerd aan het conservatorium en ben ik gelijk begonnen met een studie aan de Universiteit Leiden de master Pedagogische Wetenschappen. De kennis die ik opdoe in mijn master wil ik graag toepassen om diepgang te krijgen in mijn muzieklessen. Momenteel luister en speel ik het liefst akoestische gitaarmuziek, maar geniet ik ook van jazz, rock en blues muziek. 

Bij Trias heb ik tot op heden akoestische gitaarles, elektrische gitaarles en basgitaarles mogen geven. Daarnaast heb ik ook enkele workshops gegeven en ben ik bandcoach tijdens de jaarlijkse TMF bandlessen natuurlijk!