Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

Pepijn Jehee

Ik ben Pepijn Jehee, Theatermaker en docent. Samen met Gerie docent van de musicalgroepen op woensdag en de theaterlessen op maandag.

Ik ben afgestudeerd aan de HKU als docerend theatermaker. Tijdens mijn studie heb ik onder andere stage gelopen bij Herman van Veen en Dutch Academy of Performing Arts (DAPA). Als regisseur ben ik actief bij het Rijswijks Jeugdtheater en met mijn bedrijf "Jehee vertelt", ontwikkel, regisseer en produceer ik voorstellingen voor met name de jeugd, op diverse locaties. 

Dit is mijn tweede seizoen bij Trias. Vorig seizoen alleen in Rijswijk en sinds dit seizoen geef ik ook les in Voorburg. Het leukste bij Trias zijn de gezellige lessen/repetities tijdens het maakproces van onze voorstellingen. Je ziet ze dan per repetitie in hun rollen groeien. En de trotse ouders na een voorstelling. Dat maakt mijn werk tot een feestje.

Ik ben, al zeg ik het zelf, een hele enthousiaste docent, vol humor en energie. Ik wil dat de spelers het leuk vinden, maar ook het beste uit zich zelf kunnen halen. Dit betekent soms dat ik wat strenger moet zijn, maar een grapje is nooit ver weg. Eigen makerschap van de leerlingen vind ik ook heel belangrijk. Je maakt dus veel eigen dingen in mijn lessen.