Vier je feestje bij Trias!

Kinderfeestjes

Ben jij binnenkort jarig en wil je iets bijzonders op je feestje? Vier je verjaardag dan bij Trias! Je kunt je verjaardagsfeestje geven binnen álle Trias disciplines; beeldend, theater, dans, muziek, fashion of media. Wat dacht je bijvoorbeeld van een musicalfeest, een danceparty of samen met je vriendjes een eigen speelfilm maken?

Kinderfeestjes zijn inclusief goodiebags met leuke verrassingen en limonade voor de deelnemers. Voor de jarige hebben we een speciaal cadeautje. Feestjes zijn inclusief pauze van een half uur. Voor extra's wordt een prijsopgave gemaakt. Geef aan ons door wat jouw wensen zijn en in overleg stellen we het leukste verjaardagsfeest samen. Bij Trias kan het allemaal!

Voorbeeld: Musicalfeest
Tijdens het Trias musicalfeest zijn jij en je vrienden voor even échte musicalsterren. In de repetitie ga je samen zingen, spelen, dansen en verkleden onder begeleiding van een professionele musicaldocent van Trias. Daarna mogen alle ouders komen kijken naar jullie eigen mini-musical. Tussendoor is er een pauze met limonade en chips en mogelijk een lekker stuk taart. Het thema van de musical mag je zelf bepalen. Wil je een prinses spelen in een sprookjesmusical? Of liever griezelen in een spookhuisfeest?

Voorbeeld: Dansfeestje
Bij Trias organiseer je een dansfeestje in welke stijl je maar wilt! Houd jij van streetdance, hiphop of houd je meer van klassiek ballet? Er is van alles mogelijk. Onder leiding van een professionele dansdocent maak je samen met je vrienden een eigen choreografie. Aan het eind van de middag mogen alle ouders komen kijken naar de dans die jullie hebben gemaakt. Tussen het dansen door is er natuurlijk tijd voor een glas limonade met chips en mogelijk een lekker stuk taart.

Overige informatie
We organiseren kinderfeestjes voor kinderen vanaf 6 jaar. Afhankelijk van de invulling van het feest, duurt het 2 tot 3 uur en kost het feest €139 tot €208. Extra kosten komen bijvoorbeeld voort uit knutselmateriaal of de inzet van een extra docent. De feestjes zijn geschikt voor groepen van 6 tot 16 kinderen. Het aantal kinderen heeft geen invloed op de kosten.

Voor: kinderen vanaf 6 jaar
Lengte: 2 tot 3 uur
Kosten: € 139 tot €208 (min. 6 en max. 16 kinderen)
Locatie: Cor Ruysstraat 2, Rijswijk / Theater Ludens, Voorburg

BOEK JOUW KINDERFEESTJE

* Some children's parties can be offered in English. Please contact us for more information.