Wat is je vraag?

Meest gestelde vragen

Heb je een vraag? Hier zie je de meest gestelde vragen, vaak vind je hier meteen je antwoord. Mocht jouw vraag er niet bij staan, mail ons dan op trias@stichting-trias.nl, bel 070 396 9266 of loop even langs onze balie aan de Cor Ruysstraat in Rijswijk.

1. Hoe meld ik mij af voor de les?
Ben je ziek of verhinderd en kun je de les niet bijwonen? Meld je dan altijd af door een e-mail te sturen naar de klantenadministratie via trias@stichting-trias.nl.

2. Kan ik een les inhalen?
Inhalen is helaas niet mogelijk. Natuurlijk kun je altijd overleggen met de docent over de gemiste inhoud, zodat je thuis kunt oefenen.

3. Hoe geef ik wijzigingen door?
Wijzigingen van je contactgegevens kun je doorgeven door een e-mail te sturen naar trias@stichting-trias.nl. Het is belangrijk dat we over de juiste contactgegevens beschikken, zodat we je een e-mail of een sms kunnen sturen in het geval van presentaties of lessen die niet doorgaan.

4. Kan ik tussentijds uitschrijven voor een cursus?
Uitschrijvingen worden verwerkt conform onze algemene voorwaarden, dat betekent dat verhuizing buiten de regio en een medische indicatie legitieme redenen zijn voor uitschrijving. Andere redenen van uitschrijving komen niet in aanmerking voor restitutie. Uitschrijven kan alleen schriftelijk door een e-mail te sturen naar trias@stichting-trias.nl. Mondeling doorgeven is geen geldige uitschrijving.

5. Mijn kind vindt/ ik vind de cursus niet leuk, wat nu?
We vinden plezier in de les erg belangrijk. We raden je aan om dit altijd eerst te bespreken met de docent en indien nodig, met een van de coordinatoren. We gaan in gesprek met je over de reden hiervoor, vaak komt uit een goed gesprek al een oplossing. We kijken ook graag samen met je naar eventuele alternatieven en kunnen je (mits plek) overplaatsen naar een andere cursus.

6. Ik schrijf later in het cursusjaar in, betaal ik dan het volledige cursusbedrag?
Bij inschrijving na aanvang van de jaarcursussen is tot 1 november het gehele lesgeld verschuldigd. Vanaf 1 november worden de resterende lesmaanden van de betreffende jaarcursus in rekening gebracht, ongeacht de startdatum in een maand. Bij korte cursussen geldt dat je het volledige lesgeld verschuldigd bent, stroom je in vanaf de 5de les, dan betaal je de helft van het cursusbedrag.

7. Waar vind ik de algemene voorwaarden van Trias?
Hier vind je de algemene voorwaarden van de groepslessen en hier de algemene voorwaarden van de privé lessen.

8. Ik wil een proefles volgen, wat moet ik doen?
Je kan voor alle groepslessen een gratis proefles aanvragen (mits plek) via trias@stichting-trias.nl, je ontvangt dan aan de balie een proeflesvoucher waarmee je de les kunt volgen.

9. Kan ik korting krijgen bij Trias?
Trias accepteert de Ooievaarspas, heeft familiekorting en beschikt over een Lesgeldfonds voor Rijswijkse leerlingen

10. Hoe blijf ik op de hoogte van alle Trias activiteiten?
Het makkelijkste is het om te abonneren op onze digitale nieuwsbrief, schrijf je hier in. Daarnaast is Trias ook te vinden op Facebook, InstagramYoutube en Twitter

11. Op welke locaties geeft Trias les?
In de vrije tijd geeft Trias les in haar gebouw aan de Cor Ruysstraat 2 en vanaf juni 2019 op locatie in Rijswijk Buiten. In Leidschendam-Voorburg heeft Trias de Jeugdtheaterschool in Theater Ludens (Burg. Feithplein 95, Voorburg) en de Wijkmuziekschool in Voorburg (Van Royenstraat 2) en Leidschendam (Dobbelaan 4 of Burgemeester Roeringlaan 6). Daarnaast geeft Trias op alle scholen les onder onderwijstijd en is Trias regelmatig actief op andere locaties voor workshops of evenementen.

12. Tips of suggestie?
We staan altijd open voor feedback, heb je een tip of suggestie, dan horen we deze graag! Mail (trias@stichting-trias.nl) of bel ons (070 396 9266).