Ga direct naar de inhoud
Ben jij hét talent van 2019?

Rijswijk Talent Award 2019 komt eraan!

De derde editie van de Rijswijk Talent Award komt eraan. De data van de voorronde en de finale zijn bekend! Na twee succesvolle edities, krijgt ook dit jaar talent de kans om te schitteren op het podium van de Rijswijkse Schouwburg. Ben jij het talent van 2019?

De voorronde van de Rijswijk Talent Award 2019 vindt plaats op zaterdag 29 juni, de finale is op zaterdag 5 oktober in de Rijswijkse Schouwburg. De talentenjacht is voor iedereen vanaf 6 jaar met een talent op het gebied van podiumkunsten. Dus ben je goed in zang, dans, stand-up comedy, cabaret, breakdance, acrobatiek, beatboxen of muziek maken? Alleen of met anderen? Doe mee en  maak kans op de Rijswijk Talent Award 2019! Schrijf je in vóór 16 juni. Kijk voor de voorwaarden op www.rijswijktalentaward.nl.

Tijdens de voorronde in juni worden 10 kandidaten door een vakkundige jury geselecteerd voor een plekje in de finale. De winnaar van de Rijswijk Talent Award wint niet alleen de felbegeerde award, maar ook optredens en een geldprijs om te besteden aan zijn of haar talent.

Winnaar van de Rijswijk Talent Award 2018 Katja Kuipers, heeft sinds de finale-avond diverse optredens achter de rug. Katja gaf op negenjarige leeftijd een fenomenaal optreden. Ze zong het jazznummer Mr. Paganini van Ella Fitzgerald. De jury roemde het talent van Katja om haar timing in dit moeilijke nummer, de tempowisseling en de fantastische scat solo’s. Ook andere ex-finalisten, zoals Roos Steenbergen, zijn hard aan de weg aan het timmeren. Zo was Roos onlangs te zien op nationale televisie tijdens The Voice Kids en is ze te zien bij tv programma Het Klokhuis.

Inschrijven voor de Rijswijk Talent Award 2019 kan via www.rijswijktalentaward.nl. De voorronde op zaterdag 29 juni is in de theaterzaal van Trias aan de Cor Ruysstraat 2. Je wordt ingedeeld op een moment tussen 15.00 en 21.30 uur.

aanmelden

De organisatie is in handen van Trias i.s.m. de Rijswijkse Schouwburg, het Rijswijks Jeugdtheater, Balletstudio Marijke de Roo en Just Dance Studio.