Ga direct naar de inhoud
Kom erbij Festival!

Kom erbij Festival Rijswijk

Kom erbij en leer jouw Rijswijk kennen! In de week van 27 september tot en met 6 oktober zijn er allerlei initiatieven in Rijswijk om in contact te komen met elkaar. De week wordt op vrijdag 5 en zaterdag 6 oktober afgesloten in het Oude Raadhuis met een festival dat in teken staat van ontmoetingen: het ‘Kom erbij Festival Rijswijk’. Een gratis festival voor jong en oud met diverse activiteiten op het gebied van kunst, cultuur en welzijn.

Het Kom erbij festival Rijswijk is een festival waar alle inwoners van Rijswijk welkom zijn. Een festival om ontmoetingen te vieren. Twee dagen vol lezingen, workshops, kinderactiviteiten, schilderworkshops, knutselactiviteiten, optredens, ervaringstheater, discussiepanels en nog veel meer. Ga in discussie met elkaar tijdens een debat, doe mee aan een creatieve workshop, luister samen naar een muzikaal optreden, knoop een gesprek aan.

Het Kom erbij Festival is een nieuw en inspirerend onderdeel tijdens de Week tegen Eenzaamheid. Leuke, verrassende en betekenisvolle ontmoetingen zijn onvermijdelijk. Ontmoetingen die kunnen bijdragen in het voorkomen of verminderen van eenzaamheid. Een festival om een feest te maken van ontmoetingen. Iedereen is welkom! De organisatie is in handen van Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk. Beide partijen doen een oproep aan iedereen om erbij te komen. Bekijk het volledige programma op www.komerbijfestivalrijswijk.nl