Ga direct naar de inhoud
Ontdek je talent!

Open dagen: 5 & 6 september 2020

Ontdek je talent! Op zaterdag 5 en zondag 6 september kun je bij Trias in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg terecht voor gratis proeflessen. Welke cursus kies jij?

Op zaterdag 5 september en zondag 6 september zijn er open dagen bij Trias. Gezien de situatie omtrent COVID-19 krijgen de open dagen dit jaar een andere vorm. Iedereen is van harte uitgenodigd om een proefles te volgen tijdens de open dagen. Wij vragen ouders om, indien mogelijk, met één kind te komen. Reserveer vooraf voor deelname.

TRIAS RIJSWIJK
Op zaterdag 5 september zijn er proeflessen te volgen in alle disciplines muziek en op zondag 6 september zijn er proeflessen te volgen in de disciplines dans, beeldend, nieuwe media en musical. Locatie: Cor Ruysstraat 2, Rijswijk.

PROGRAMMA
*wijzigingen voorbehouden

TRIAS LEIDSCHENDAM-VOORBURG
Volg op zaterdag 5 september proeflessen van de Jeugdtheaterschool (musical & theater) of Wijkmuziekschool (music production, gitaar, keyboard). Locatie: Theater Ludens te Voorburg.

PROGRAMMA
*wijzigingen voorbehouden

RESERVEREN
Controleer vooraf de beschikbaarheid en schrijf je in voor één of meer proeflessen door te mailen naar trias@stichting-trias.nl en vermeld in de mail:

  1. Welke proefles(sen) wil je volgen?
  2. Naam deelnemer(s)
  3. Voorkeur tijd proefles

Aanmelden voor de open dagen kan tot uiterlijk woensdag 2 september 2020. Trias houdt de inschrijvingen bij en communiceert via deze pagina wanneer een proefles vol is. Controleer vooraf de beschikbaarheid van de gewenste proeflessen.