Ga direct naar de inhoud
Nooit te oud om te leren

Trias en Florence leiden senioren op als DJ

Je bent nooit te oud om muziek te produceren. Vanaf 15 mei kunnen 60-plussers zich laten opleiden tot heuse DJ's.

Muziek is voor alle leeftijden en muziek produceren ook. In de Florence DJ Studio - een samenwerking van Florence en Trias - leren 60-plussers onder leiding van DJ Jeremy Palushaj vanaf 15 mei de kneepjes van het DJ-vak. En niet voor niets, want de woonzorglocaties van Florence zitten te springen om DJ’s die leuke muziekmiddagen en -avonden voor de (wijk)bewoners kunnen organiseren.

Professionele DJ apparatuur
In de DJ Studio worden alle fijne kneepjes van het vak geleerd. DJ Jeremy leert de DJ seniors om te gaan met professionele apparatuur en techniek, zodat zij via de computer muziek aan elkaar kunnen mixen. Ook wordt er uitgebreid aandacht besteed aan special effects en zal er een gastles zijn van DJ Isis. En als technieken zijn bijgebracht, dan kunnen deze DJ Seniors meteen op tournee langs de woonzorglocaties van Florence.

DJ Studio elke donderdag
De DJ Studio van Florence en Trias begint op dinsdag 15 mei en bestaat uit een reeks van 10 lessen.
De lessen zijn van 10.30 tot 12.30 uur op:

  • 15, 22, 29 mei
  • 5, 12, 19, 26 juni
  • 3, 10 juli
  • 4 september.

De lessen vinden plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 in Rijswijk. Deelname bedraagt €5 per keer. Aanmelden via actief@florence.nl of via 070 4131000.

Actiever leven
De Florence DJ Studio maakt onderdeel uit van het activiteitenprogramma Actief van Florence dat specifiek is gericht op 60-plussers. Florence biedt hen bewust activiteiten aan, omdat een actiever leven bijdraagt aan een gezondere maatschappij. Bewezen internationaal onderzoek wijst uit dat een goed sociaal netwerk en het deelnemen aan activiteiten (fysiek en mentaal) een positief effect hebben op de gezondheid en het welbevinden. Trias en Florence hebben met de DJ Studio een waardevolle samenwerking op het gebied van een actief leven.