Vacature manager financiën

Trias heeft een vacature voor een manager financiën (32-36 uur) per 1 september.

Manager financiën (32-36 uur)
Trias, Centrum voor de Kunsten in Rijswijk en Leidschendam-Voorburg zoekt per september 2019 een manager financiën voor 32-36 uur als opvolger van een vertrekkende collega. De manager financiën is een professional met een financiële achtergrond en leidinggevende ervaring. Deze manager draagt verantwoordelijkheid voor het financiële- en administratieve management van Trias en adviseert de coördinatoren van Trias en de directeur over het beleid op dit gebied. De nieuwe manager financiën versterkt op alle niveaus het financiële beleid van Trias.

Meer over Trias
Bij Trias ontplooit de jeugd haar creatieve talent in alle kunstdisciplines zowel in het onderwijs als in de vrije tijd. Trias is een levendig en innovatief centrum voor de kunsten en presenteert zich nadrukkelijk midden in de gemeenschap. Verbindingen naar andere domeinen horen daarbij, zoals samenwerking met bibliotheek, welzijn en zorg. Trias kent een ambitieuze strategische visie voor de jaren 2019-2021.

Inhoud functie manager financiën
De manager financiën is verantwoordelijk voor de financiële administratie en de klantenadministratie. Klanten (veelal jeugd, ouders en scholen) staan centraal. De manager ontwikkelt en implementeert het financieel - en administratief beleid; maakt de begroting(en) en jaarrekening; coördineert het budgetterings- en rapportageproces; zorgt voor consolidatie van financiële gegevens en verzorgt het liquiditeitsoverzicht, managementrapportages en adviseert de directeur rond financiering van Trias op korte en lange termijn. De manager beoordeelt financiële risico’s en draagt bij aan het ondernemerschap van Trias. De personeelsadministratie maakt onderdeel uit van de taken. De manager financiën stuurt vier administratieve medewerkers aan.

Wat vragen wij

• Afgeronde opleiding op HBO of universitair niveau
  • Minimaal twee jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare financiële functie
  • Ondernemerschap
  • Strategische denker
  • Overtuigende persoonlijkheid
  • Je denkt vanuit de klant
  • Woonachtig in Zuid-Holland

Wij bieden
Een aantrekkelijke en inspirerende werkomgeving, waarbij leren en creativiteit centraal staan. Je krijgt een aanstelling voor de duur van een jaar met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd. Vergoeding volgens de Cao-kunsteducatie, schaal 12.

Informatie
Voor meer informatie over Trias verwijzen wij naar www.stichting-trias.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Patty Jacobs, directeur-bestuurder: 06-12627899. Stuur een motivatiebrief met CV voor 8 juli 2019 aan sollicitatie@stichting-trias.nl o.v.v. manager financiën. Het eerste gesprek vindt plaats op vrijdag 12 juli.