Wat ets je me nou?

Winnaars ontwerpwedstrijd Gemeente Rijswijk bekend

Op woensdag 12 en donderdag 13 december werden de winnende ontwerpen voor de Gemeente Rijswijk bekendgemaakt. Melissa Zhang (10) haar afdruk van station Rijswijk is het winnende ontwerp voor de nieuwjaarskaart van de gemeente. Yivan Zhou, ook 10 jaar, zijn ontwerp komt op het programmaboekje van de Nieuwjaarsvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg te staan.

Ieder jaar houdt Trias een ontwerpwedstrijd voor de nieuwjaarskaart en het programma boekje voor de Nieuwjaarsvoorstelling van de Gemeente Rijswijk. Dit jaar zijn de kinderen van het Kunstlab met de stad Rijswijk als thema aan de slag gegaan met het schetsen & etsen van hun lievelingsplek in Rijswijk. Een ets is een druktechniek, waarbij de tekening in een plaat wordt gekrast. Deze lijnen zijn geïnkt en afgedrukt. Met deze prachtige prenten als resultaat. De twee winnaars zijn:

• Melissa Zhang (10) met haar afdruk van station Rijswijk. Haar afdruk komt op de nieuwjaarskaart te staan en werd uitgereikt door Tineke Trompert, Kabinet en Protocol bij Gemeente Rijswijk.
  • Yivan Zhou (10) zijn ontwerp komt op het programmaboekje van de Nieuwjaarsvoorstelling in de Rijswijkse Schouwburg te staan. De prijs werd uitgereikt door Nancy van der Leest van de Gemeente Rijswijk.

Docent: Susanne de Kraker