Ga direct naar de inhoud
Ontmoeten en verbinden

Ontmoeten en verbinden

Op 16 mei 2018 werd de balletles van kinderen van de AZC-school de Bazaar gefilmd in opdracht van Fonds 1818. Dit beeldmateriaal werd op 30 mei uitgezonden op Omroep West in de televisiereeks Goed Geld.

Fonds 1818 ondersteunt het project ‘Ontmoeten en verbinden’ dat Trias in samenwerking met basisschool De Bazaar vormgeeft. In het afgelopen schooljaar maakten de leerlingen van De Bazaar kennis met cultuuronderwijs en stroomden sommigen van hen door naar vrijetijdslessen bij Trias.

Fonds 1818 zet zich in voor een betere maatschappij. Door het geven van geld, advies en begeleiding en door zelf projecten uit te voeren. Fonds 1818 is er voor iedereen in de regio Delft, Den Haag, Zoetermeer, Leiden en de Duin- & Bollenstreek en tussenliggende gemeenten. Zij bestaan 200 jaar en willen daarom een aantal bijzondere projecten die zij financieel ondersteunen in beeld brengen. 

Het gemaakte beeldmateriaal werd vertoond op TV-West. Daarnaast wordt het gebruikt voor publiciteitsdoeleinden rondom het 200-jarig bestaan van Fonds 1818.