zeer geacht publiek!

Chanelle Llobera

Presentatrice en gespreksleider

Waarom zou je dromen van vroeger niet meer najagen? Chanelle is het levende bewijs. Deze power vrouw was vroeger een bekend gezicht bij Trias, maar besloot zich intellectueel te ontwikkelen en studeerde Rechten. Nu werkt ze voor de Gemeente Rijswijk en is ze betrokken bij diverse participatieprojecten. Door haar contact met Trias besteeg ze vaker het podium vanuit haar functie, waardoor haar passie werd aangewakkerd. “Dít is wat ik wil doen”, vertelt ze beslist.

Chanelle is motivator en inspirator en wil zich verder ontwikkelen als presentatrice en gespreksleider. Ze heeft al de nodige podiumervaring bij grote events, waarbij ze een bijzondere combinatie laat zien tussen haar oprechte charme en haar knappe brains. Haar grote voorbeeld is Eva Jinek; zoals zij presenteert, dat wil Chanelle ook kunnen.

Chanelle voelt zich thuis op het podium, vindt het heerlijk om ‘in het moment’ te staan en het publiek een mooie avond te verzorgen. Middels het Trias Talent Agency hoopt ze vaker te kunnen presenteren en te leren improviseren. Op het podium of voor de camera, we gaan nog veel van Chanelle zien!

Presentatie

• Interviews van Rijswijk.tv
  • Uitreiking Vrijwilligersprijs 2018
  • Gespreksleider vrouwendag
  • Discussiepanel LHBTQ Kom Erbij Festival
  • Voor de Jeugd Dag
  • Innovatief Haaglanden

Portretfotografie door Maarten Gieze, Fotoclub F70.