Volkszanger Hans Evenboer

Hans Evenboer

Zingt levensliederen.

De Rijswijkse Hans Evenboer zingt levensliederen en is bekend door zijn optredens tijdens de Rijswijk Talent Award 2018. De volkszanger is fulltime bezig met zijn zangcarrière en heeft één doel: mensen vermaken met zijn muziek. Hans is zanger en entertainer. Het duurt ook niet lang voor hij heel het publiek meekrijgt wanneer hij een van zijn spetterende optredens geeft.

“Met zingen wil ik mijn brood verdienen”, aldus Hans Evenboer. De zanger is flink aan de weg aan het timmeren en heeft intussen al 2 singels uitgebracht die een hoge rank hebben binnen de top 1000 van TV Oranje. Zijn nummer ‘Lieve Mama’, dat geschreven is voor zijn overleden moeder, staat zelfs op nummer 50. Naast TV Oranje is Hans ook veel te zien op Rijswijkse events, diverse kroegen in Den Haag, Apeldoorn, Zoetermeer en zelfs in Brabant.

Hans hoopt zich verder te ontwikkelen als professional. Door meer podiumuren te maken en met de coaching en begeleiding vanuit het Trias Talent Agency gaat hij werken aan zijn zangtechnieken en zenuwen. Tevens staat de volkszanger er voor open om ook buiten zijn eigen ‘genre’ te treden en met Engelstalige muziek het podium te pakken.

• Lieve Mama – Hans Evenboer
  • Als jij naar me lacht – Hans Evenboer
  • De hele wereld mag het weten – Jannes
  • Laat ze maar praten – Mark Rijs
  • Ik denk na – Enrico

Portretfotografie door Rob van Roosmalen, Fotoclub F70.