Ga direct naar de inhoud
The GAP.. jouw plek!

The GAP

The GAP is een creatieve ontmoetingsplek voor jongeren in Rijswijk.

The GAP is een creatieve plek in Rijswijk voor jongeren van 12 t/m 20 jaar. Een hele mond vol, maar wat betekent het nu eigenlijk? Bij The GAP kun je elke donderdagavond terecht om workshops te volgen, andere jongeren te ontmoeten, te luisteren naar verhalen van bekende jongeren, creatieve ideeën die je hebt op te zetten of om gezellig een FIFA toernooitje te spelen.

Volg The GAP op Instagram
Volg The GAP op Facebook

Iedere donderdag 18:30-19:30 uur
The GAP vindt elke donderdagavond plaats bij Trias aan de Cor Ruysstraat 2 (tussen winkelcentrum de Bogaard en het station in). Het programma verschilt per avond en is mede afhankelijk van de behoeften van de deelnemers. Je betaalt €1,- per avond. Leer bijvoorbeeld hoe je jouw muzikale skills kan uitbreiden, hoe je jouw eigen sound creëert, hoe je kan werken aan het verbeteren van je niveau, hoe je jouw bereik op bijvoorbeeld Instagram kan vergroten, krijg tips en tricks voor het maken van vlogs of het opzetten van een eigen onderneming. Ook zijn er thema avonden die zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling. Hoe word je je bewust van je eigen kracht; waar ligt je talent, waar liggen je valkuilen en hoe zet je deze in ter bevordering van je eigen ontwikkeling? Binnen The GAP zijn professionals werkzaam die je hierbij kunnen helpen. 

Klik hier voor uitleg van de workshops

The GAP College
Een keer per maand is er een special The GAP College avond; een open en vrije activiteit, waarin op basis van de vraag wordt geprogrammeerd. Er is binnen deze avond ruimte voor speciale themavonden rondom muziek, kunst, hulpvragen en groeivragen. Denk aan filmavonden, talkshows met professionals, jam avonden en voorstellingen. De avond is open en toegankelijk voor iedereen.

Het team achter The GAP
The GAP is een initiatief van Trias, Centrum voor de Kunsten en Welzijn Rijswijk.

Meet the docenten: