Nieuwjaarsvoorstelling

De gemeente Rijswijk houdt jaarlijks een nieuwjaarsreceptie. Sinds een aantal jaren gaat dit gepaard met de Nieuwjaarsvoorstelling 'De Glans van Rijswijk', gemaakt door verschillende culturele partners.

Trias is trots op het feit dat zij jaarlijks deel uitmaakt van de nieuwjaarsvoorstelling. Afgelopen jaar ging Trias de samenwerking aan met het Tollens Ensemble, het Rijswijkse strijkorkest. De musici van het Tollens Ensemble speelden samen met leerlingen van CBS Melodie, de Petrusschool en de Snijdersschool, scholen waar het cultuuronderwijs door Trias wordt verzorgd. Zowel cursisten die in de vrije tijd dans- en muziekles volgen bij Trias als talenten die worden gecoacht vanuit de Trias Talent Agency participeerden in de voorstelling.

Ook de leerlingen van Balletstudio Karin den Os en het Rijswijks jeugdtheater waren te zien in de nieuwjaarsvoorstelling. In de foyer was een foto expositie te zien van de Rijswijkse Fotoclub en Fotoclub F-70. Gezamenlijk maakten alle partijen een geweldige voorstelling, aldus het enthousiaste publiek.

Ook in 2018 neemt Trias weer deel aan de Nieuwjaarsvoorstelling. Kijk op www.rijswijk.nl voor meer informatie over de nieuwjaarsvoorstelling.