Ga direct naar de inhoud
En wat is jouw talent?

GRATIS ONLINE WORKSHOPS VOOR KIDS

Trias, Centrum voor de Kunsten organiseert vanaf deze week gratis online workshops voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Kinderen kunnen iedere schooldag van 16.00-17.00 uur en zaterdag van 11.00-12.00 meedoen via Zoom. Zing, dans, speel of maak mee met je favoriete Trias docenten. Meld je vooraf aan via de site.

Door de lockdown zitten veel kinderen thuis zonder hobby’s. Bij Trias kunnen alle muziekleerlingen hun lessen online voortzetten. Voor een aantal kunstdisciplines is het een uitdaging om online goed les te geven. Om die reden zijn deze lessen gedurende de lockdown stopgezet. De online workshops zijn een pilot om deze lessen óók online goed aan te bieden.

Veel docenten van Trias zitten tijdens de lockdown zonder werk. Om dit te voorkomen en hen te begeleiden in hun digitale ontwikkeling, is Trias de pilot gestart. Kinderen uit Leidschendam-Voorburg en Rijswijk kunnen GRATIS deelnemen en de desbetreffende docenten kunnen experimenteren in het lesgeven online via Zoom.

Er is veel animo voor de online workshops. De eerste dag waren er meer dan 50 aanmeldingen die één of meerdere workshops volgen. Deze week zijn er workshops dans, musical, theater en fashion design. Het programma voor volgende week wordt maandagochtend bekendgemaakt via de site.

AANMELDEN